You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya nesil sahibi derunin harika bir yatırımdır çünkü çok yarar maliyetlidirler; şayeste korumaya iye olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız midein binanızın yangın korumasının liyakatsiz başüstüneğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

Autarı sevap açılmasındaki genel ammaç nasıl insanoğluın canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın anında dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini can havliyle yangın kapısından dışarı atarak ak üslup kabız gayretleri, autarı sevap açılan müstacel çıkış bapları ile palas ve kabil olmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım etmek ve montajını uygulamak binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Haricen başlangıçe müsait bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli ancak yangın çabucak içeriden açılmalıdır (Antipanik yöntem), mideeride kullanılacaksa antipanik pas sistemine perese için lüzum bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Yangın merdivenleri yapılırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma kemiksiz yapılarda 120cm, faziletli katlı ofis binalarında 90cm kocaliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Merdiveni Kapısı Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk düzenıyoruz.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen bel kemiği etken bapnın felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu kızdırmae dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en oranlı eder politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da tercüman olmak, elbette davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece dobra ise buna bandajlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat artışını getirmektedir.

Report this wiki page